Производи

Алва

Традиција преточена во маестрален традиционален деликатес. Со исклучиво природни состојки, нашата алва нуди едно уникатно, безвременско уживање.

Локум

Приказната за легендарниот локум од Прилеп започнува уште пред повеќе од 100 години и е испишана во внатрешноста на пакувањето. Времињата се промениле но страста, љубовта и вниманието при изработката на Дониа локумот остануваат и до ден денес.

Желе

Нашите желе бонбони се исполнети со природни овошни сокови за да ви приредат едно вистинско овошно доживување.

Чајни колачи

Подготвени со особено внимание,нашите чајни колачиња нудат едно безвременско насладување. Топејќи се во уста прават неодоливо дуо со топла шолја чај. 

Белани штрудли

Грижливо подготвени штрудли со овошен џем кои имаат посебна мекост и сочност за да ви понудат едно безвременско насладување се нашите Белани.

Бејкхаус

Љубителите на колачиња може да ги препознаат Бејкхаус колачите кои се меки, ровки и достапни за сечиј вкус.

Обланди

За брз и лесен десерт тука се нашите обланди. Вкусно благо кое не се пече и многу лесно се приготвува.