About us

Beginnings 2001
September 2017

Donia dooPrilep е компанија која е присутна веќе дваесет години и за тој период се етаблира како компанија која е препознатлива по своите квалитетни и вкусни производи , професионалниот однос , тимот кој стои зад успехот и приказната за успешна македонска компанија. 

Во септември 2017 година Макпрогрес целосно ја превзема  Дониа како одличен потенцијал за надоврзување на веќе отпочната приказна и прераснување во македонски бренд специјализиран за висококвалитетни традиционални деликатеси.

Makprogres takes over and rebrands Donia, making the brand now part of the company's family and portfolio.

en_USEN