Алва

420гр

- Алва класик

420гр

- Алва какао

420гр

- алва ф`стаци

50гр, 100гр, 250гр, 450гр, 2000гр

- алва какао

450гр

- алва класик

100гр, 200гр

- црна алва со кикирики

35гр

- крале ванила

35гр

- крале какао