Локум

100гр, 200гр, 1000гр, 3000гр

- локум традиционален

100гр, 200гр, 400гр, 1000гр, 3000гр

- Локум со кокос

100гр, 200гр, 400гр, 1000гр, 3000гр

- локум со ореви

400гр

- локум со роза

3000гр

- Локум со лимон и ружа

400гр

- локум со какао прелив