Бејкхаус

300гр

-бејкхаус кукис

300гр

- Бејкхаус луна

300гр

- бејкхаус рома

300гр

- бејкхаус линзер

300гр

- Бејкхаус гурабија

350гр

- Бејкхаус кукис со џем

300гр, 500гр, 2000гр

- Ванилици

2000гр

- ванили

500гр, 2000гр

- гурабија со кикиритка

500гр, 2000гр

- гурабија со бадем

2000гр

- Рома кокос

2000гр

- рома лешник

2000гр

- чоко кекс