Кои сме ние?

Дониа е динамична и брзо-растечка македонска компанија која произведува традиционални деликатеси како што се локум, алва и голем асортиман на вафли и колачи. 

Компанијата е основана во 2001 година со седиште во Прилеп, а од септември 2017 година е во сопственост на  Макпрогрес доо Виница.

Преку нашата страст за одличен квалитет, традиција и добри состојки, создаваме пријатни искуства со нашите слатки  производи.